Geras skonis duete

Žalieji žirneliai ir morkos – puikus skonių derinys, pasižymintis traškumu, natūralumu ir daugybe naudingų vitaminų bei mineralų, tokių kaip kalcis, geležis, kalis.

grynasis kiekis: 400 g

sudedamosios medžiagos

Žirneliai ir morkos skirtingomis proporcijomis.

Sudėtyje gali būti salierai.

maistinė vertė

100g
Energija (kJ) 212 kJ
Energija (kcal) 51 kcal
Riebalai (g) 0,5 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) 0,1 g
Angliavandenių (g) 6,7 g
- iš kurių cukraus (g) 4,6 g
Skaidulų (g) 4,0 g
Baltymų (g) 2,8 g
Druskos (g) 0,03 g

paruošimo būdas

Nereikia atšildyti. Sudėkite daržoves į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite jas 10-12 min. Įberkite mėgstamų prieskonių pagal skonį.

laikymo sąlygos

Šaldytuve (0 iki +3°C): 24val. Šaldiklyje (-18°C): suvartoti iki datos, nurodytos ant pakuotės, pabaigos. Produktą laikyti -18°C temperatūroje.

Atitirpinus pakartotinai neužšaldyti. Atšildytas produktas netinka pakartotiniam užšaldymui.