Šalta žirnelių sriuba su avokadu
Švieži ar šaldyti žalieji žirneliai – jie visada pasiruošę keliauti į sriubą! Ši šalta žirnelių sriuba su avokadu puikiai atvėsins karštą vasaros dieną, o žiemą primins saulę.
Lengvas
4 asmenims
10 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
500g. šaldytų arba šviežių žirnelių
2 prinokusių avokadų
400ml daržovių sultinio
1/2 citrinos sulčių
Druskos ir pipirų
Tabasco padažo
2 prinokusių avokadų
400ml daržovių sultinio
1/2 citrinos sulčių
Druskos ir pipirų
Tabasco padažo
Ingredientai 4 porcijoms
500g. šaldytų arba šviežių žirnelių
2 prinokusių avokadų
400ml daržovių sultinio
1/2 citrinos sulčių
Druskos ir pipirų
Tabasco padažo
2 prinokusių avokadų
400ml daržovių sultinio
1/2 citrinos sulčių
Druskos ir pipirų
Tabasco padažo
- Žingsnis 1Žaliuosius žirnelius virkite sūdytame vandenyje 5 minutes. Nupilkite vandenį ir pamerkite žirnelius šaltame vandenyje. Nulupkite avokadą.
- Žingsnis 2Sumaišykite žirnelius, avokadą ir 400 ml šalto daržovių sultinio. Pagardinkite druska, citrina ir „Tabasco“ padažu.
- Žingsnis 3Laikykite šaldytuve apie 1 valandą ir patiekite šaltą.
Leisk save nustebinti
Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
- ATRASK RECEPTĄ
Žaliasis gaspačo
Ar sriubos yra jūsų silpnybė? Tuomet turite išbandyti žaliojo gaspačo receptą! Ši šalta sriuba atvėsins karštą vasaros dieną, o šaltais, tamsiais žiemos vakarais nukels į saulėtąją Ispaniją.
- ATRASK RECEPTĄ
Indiški daržovių blyneliai
Jeigu jūsų šeimai labiausiai patinka sveiki patiekalai, pabandykite tai! Daržovių blyneliai nukels į Indiją, net jeigu ten dar ir nebuvote.
- ATRASK RECEPTĄ
Makaronai su žirneliais
Žirneliai skanūs ir vieni, tačiau jie dar skanesni su makaronais! Patiekalas puikiai tiks vakarienei po darbo ar sotiems ir gardiems pietums.
Taip pat atrask...















.webp)
